Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
28. júna 2023 o 21:00
Čas čítania 0:29

Hrdinský policajt v Košiciach skočil pred vlak, aby človeku zachránil život. Okamžite sa stal hrdinom.

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tragédiu na železničnej stanici v Košiciach odvrátil v posledných sekundách.

Niektorí policajti ostávajú v pozore aj mimo služby. Príkladom toho je nemenovaný príslušník Policajného zboru, ktorý v čase voľna zakročil a zabránil zrážke vlaku. Osobu na železničnej stanici v Košiciach pred vlakom zachránil v poslednej chvíli, informuje polícia na sociálnej sieti.

„Policajt oddelenia sprevádzania vlakov Košice po skončení služby čakal v železničnej stanici Košice na svoj vlak domov. Počas čakania zrazu začul krik ľudí na prvom nástupišti, že sa nejaká osoba pohybuje po koľaji, presne po tej, po ktorej prichádzal vlak,“ priblížili v príspevku.

Muž neváhal a rozhodol sa zakročiť. Skočil do koľajiska pred prichádzajúci vlak a osobu stiahol mimo traťovej koľaje. Zabránil tak obrovskému nešťastiu. Za svoje konanie si vyslúžil od kolegov pochvalu, ale aj vlastný príspevok na facebookovej stránke slovenskej polície.

Domov
Zdieľať
Diskusia