Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eduard Starkbauer
2. júla 2023, 16:01
Čas čítania 0:42

Stav Mariana Kočnera sa zhoršuje. Je opäť v nemocnici a čaká ho operácia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa všetkého má problémy s pľúcami.

Zdravotný stav právoplatne odsúdeného Mariana Kočnera si podľa TV Joj vyžaduje operáciu. S najväčšou pravdepodobnosťou má problémy s pľúcami. Kočnera po týždni opäť hospitalizovali v ružinovskej nemocnici v Bratislave. Hospitalizácia si vyžiadala zvýšené bezpečnostné opatrenia. Do nemocnice ho priviezli policajti a strážia ho príslušníci ZVJS. Do izby mu priniesli aj jeho osobné veci.

Marian Kočner na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku dňa 13. januára 2023.
Marian Kočner na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku dňa 13. januára 2023. Zdroj: TASR/Pavol Zachar

Už keď bol Marian Kočner v nemocnici minulú sobotu, jeho advokát Marek Para uviedol, že stav jeho klienta je vážny. Detaily však nepriblížil. „Môžem potvrdiť, že vzhľadom na vážnosť jeho stavu je naďalej v opatere lekárov a boli zrušené všetky plánované úkony vrátane konzultácie s advokátmi,“ uviedol Marek Para.

Informácie o zdravotnom stave odsúdeného podnikateľa nezverejnil ani Zbor väzenskej a justičnej stráže, ktorý zabezpečuje zdravotnú starostlivosť pre väzňov na Slovensku. Odôvodnil to tým, že nedisponuje Kočnerovým súhlasom na poskytnutie informácií o jeho zdravotnom stave.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Na verejnosti sa Kočner naposledy objavil v polovici mája pri ohlásení rozhodnutia v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Marian Kočner je právoplatne odsúdený v kauze zmeniek TV Markíza. Vo väzení si má odsedieť 19 rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia