Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
3. júla 2023, 8:35
Čas čítania 0:31

Nepotešia dovolenkárov. Vyťažený úsek diaľnice D1 bude v júli počas 20 dní čiastočne uzavretý, šoférov čaká zdržanie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obmedzenie bude platiť od pondelka 3. júla do nedele 23. júla vo vybraných piatich dňoch.

Na diaľnici D1 pri Štrbe bude úsek v oboch jazdných pásoch čiastočne uzavretý. Dôvodom obmedzenia je odfrézovanie vozovky a položenie nových asfaltových vrstiev, informovala hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Eva Žgravčáková. 

Obmedzenie bude platiť v rýchlom jazdnom pruhu od pondelka 3. júla do nedele 16. júla vo vybraných piatich dňoch. V celej šírke vrátane krajnice od pondelka 3. júla do nedele 23. júla, rovnako vo vybraných piatich dňoch.


„Doprava bude vedená vo voľných jazdných pruhoch toho istého jazdného pásu podľa postupu prác,“ uviedla Žgravčáková.


NDS apeluje na motoristov, aby dodržiavali obmedzenia súvisiace s opravnými prácami, a to najmä rešpektovanie rýchlostných limitov. „Záleží nám totiž nielen na bezpečnosti motoristov, ale aj na zachovaní bezpečnosti našich pracovníkov v teréne. Najčastejším dôvodom nehôd, často aj smrteľných, je totiž práve nepozornosť alebo nerešpektovanie predpísanej zníženej rýchlosti,“ dodala Žgravčáková.

D1, diaľnica, Štrba
Zdroj: Wikimedia Commons
Domov
Zdieľať
Diskusia