Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
7. júla 2023 o 8:29
Čas čítania 0:34

Navigácia zaviedla kamionistu priamo do centra Trnavy. Do cesty sa mu postavili auto, strom aj budova

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pri manévrovaní s kolosom vodič vybil zadné okno zaparkovaného auta a oškrel historickú budovu.

Český kamionista sa s kamiónom zasekol priamo v historickom centre Trnavy. Podľa trnavských policajtov ho na Štefánikovú ulicu naviedla navigácia. 

„Niekoľko metrov dlhý kolos sa doslova zasekol v útrobách mesta,“ priblížili policajti. Z miesta sa chcel vodič dostať rýchlo a čo najnenápadnejšie. Pri svojej snahe však narobil ešte viac škody. „V snahe vyriešiť potichu a rýchlo toto „dopravné faux pas“ českému vodičovi nevyšlo a nakoniec narobil viac škôd, ako chcel. Do cesty sa mu postavilo auto, strom aj budova,“ vymenovali muži zákona. 

Na záberoch vidno, že pri manévrovaní s kamiónom vybil zadné okno zaparkovaného auta a oškrel historickú budovu. Dychová skúška bola u vodiča negatívna. Nešťastník síce policajtov pobavil, no za prehrešok mu na mieste udelili pokutu.

„Navigácie sú super vec, ale ak vám začne v hlave blikať kontrolka, že „tudy cesta nevede“, navigáciu odignorujte a radšej použite zdravý sedliacky rozum,“ radia vodičom s humorom policajti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia