Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
12. júla 2023, 20:20
Čas čítania 0:42

Na dovolenke v Chorvátsku prišlo o život iba 5-ročné dieťa. Prípad sprevádza záhada

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Polícia nateraz nevylúčila ani násilnú smrť.

V chorvátskom Meduline prišlo o život iba 5-ročné dievčatko z Českej republiky. Na dovolenku k moru odcestovalo so svojimi rodičmi. V skorých ranných hodinách sa vraj dievča sťažovalo na silné bolesti brucha a rodičia privolali lekársku pomoc. Po hodinovom oživovaní a prevoze do nemocnice lekári konštatovali smrť, informuje portál Sata24.

„Polícia prijala oznámenie, že dievča z Českej republiky potrebuje lekárske ošetrenie. Do Medulinu prišla s rodinou na letnú dovolenku. Nebolo jej dobre a bola k nej privolaná záchranka. Žiaľ, dieťa už nebolo možné zachrániť,“ povedala Suzana Sokač z istrijskej polície. Polícia nateraz nevylúčila ani násilnú smrť. 

Až do príchodu záchranárov o 6.07 h sa rodičia snažili dievčatko oživiť sami. Záchranári v jej oživovaní pokračovali ďalšiu hodinu. Srdce sa usilovali naštartovať aj po prevoze do nemocnice. Žiaľ, neúspešne. Telo nebohej Češky previezli na patologické oddelenie v Pule, kde bude podrobené pitve. 

Prípad má však niekoľko nejasností. Podľa lokálneho portálu Index bolo dievčatko ešte v noci na pohotovosti. Zatiaľ však nie je známe, čo presne sa stalo a prečo ju lekári pustili domov. Viac informácií prinesie až pitva a vyšetrovanie. 

chorvátska polícia
Zdroj: Wikimedia Commons
Domov
Zdieľať
Diskusia