Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
13. júla 2023, 10:21
Čas čítania 0:30

VIDEO: Policajti ukázali, ako sa kolobežkár rútil rýchlosťou 118 km/h cez dedinu na Liptove. Mnohí ľudia tomu nechceli veriť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Najvyššiu povolenú rýchlosť v obci prekročil o viac ako 50 kilometrov.

Slovenskí policajti zverejnili autentické video, ktoré zachytáva nebezpečnú jazdu 43-ročného kolobežkára v Demänovej v Liptovskom Mikuláši. Radaru sa podarilo namerať mu rýchlosť až 118 kilometrov za hodinu, informuje polícia na sociálnej sieti.

„Policajti Okresného dopravného inšpektorátu v Liptovskom Mikuláši zistili dňa 8. júla 2023 v mestskej časti Liptovský Mikuláš-Demänová priestupok vodiča elektrokolobežky, ktorý prekročil najvyššiu dovolenú rýchlosť v obci 50 km/h,“ priblížili muži zákona.

Mnohí ľudia pritom nechceli uveriť tomu, že kolobežkár naozaj dokázal ísť takou vysokou rýchlosťou, a tvrdili, že sa hliadka zrejme iba pomýlila a nechtiac namerala auto. Polícia teraz všetky tieto fámy vyvracia.

Napriek rizikovej jazde vo vysokej rýchlosti našťastie nedošlo k dopravnej nehode. Zastaveného vodiča elektrokolobežky podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. 

„Toto jeho protiprávne konanie bude prejedané v správnom konaní,“ uzavrela polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia