Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
13. júla 2023, 16:50
Čas čítania 0:29

Veľký medveď vyčíňal v ďalšej obci na strednom Slovensku. Zdevastoval všetko, čo mu prišlo do cesty, nakoniec sa podpísal

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Medveď sa podľa starostu nebojí a môže byť nebezpečný.

V obci Zázrivá v okrese Dolný Kubín spozorovali veľkého medveďa hnedého. Podľa starostu obce musia byť obyvatelia opatrní, pretože medveď sa vôbec nebojí a môže byť nebezpečný.

„Chceme Vás upozorniť, že bol spozorovaný výskyt medveďa v časti Malá Petrová, ktorý sa už niekoľko dní v podvečerných hodinách pohybuje v blízkosti domov. Vyzývame občanov a návštevníkov obce, aby boli počas pohybu v prírode obozretní a do prírody chodili v skupinkách,“ upozorňuje obec na webe

Jeden z obyvateľov na sociálnej sieti zverejnil fotografie, na ktorých jasne vidieť, ako mu medveď zničil niekoľko úľov. „Dnes bol u nás na včelnici v ranných hodinách – Malá Petrová, asi 100 m od hlavnej cesty smerom do Zázrivej. Zanechal spúšť, 2 rodiny zničené, ešte sa aj podpísal…“ napísal na Facebooku. 

medveďmedveď
Zobraziť galériu
(2)
Domov
Zdieľať
Diskusia