Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
14. júla 2023, 18:00
Čas čítania 1:03

Nevyberieš peniaze ani nezaplatíš kartou. Dve veľké slovenské banky budú mať veľkú odstávku, na tieto časy je naplánovaná

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Výrazné obmedzenia budú trvať v ranných hodinách v nedeľu 16. júla.

Dve veľké slovenské banky si na nedeľu 16. júla naplánovali veľkú odstávku služieb. V konkrétnych časoch si nevyberieš peniaze ani nezaplatíš kartou. Pre klientov nebudú celé hodiny dostupné ani ďalšie základné služby. 

mBank plánuje odstávku

V nedeľu 16. 7. 2023 sa v čase od 2.20 h do 10.00 h uskutoční plánovaná odstávka banky mBank. Niekoľko hodín nebudú dostupné výbery z bankomatu ani platby kartou. 

„V čase od 2.30 do 9.00 nebudú dostupné platby kartou na termináloch v obchodoch ani výbery z bankomatov. Pripravte si, prosím, dostatočnú hotovosť,“ upozorňuje banka svojich klientov na webe.

Klienti sa okrem toho v čase od 2.20 h do 10.00 h neprihlásia do internetbankingu, mobilnej aplikácie, nezaplatia kartou na internete a dostupné nebudú ani služby SMS, mLinka a systém žiadostí o produkty.

mBank
Zdroj: Aupark Žilina


Obmedzenia čakajú aj ČSOB

V nedeľu čakajú výrazné obmedzenia aj klientov ČSOB. Banka si odstávku naplánovala na skoré ranné hodiny od 00.00 h do 7.00 h. „Ide o maximálny možný čas a naším cieľom bude skrátiť ho len na nevyhnutné minimum a služby sprístupniť podstatne skôr,“ uvádza ČSOB na webe. 

16. mája 2024, 15:00 Čas čítania 2:46 Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom

Z oznamu vyplýva, že nebudú dostupné služby ČSOB SmartBanking, Moja ČSOB, SmartToken, webová stránka www.csob.sk, ČSOB BusinessBanking Lite, ČSOB API (PSD2), On-Line zriadenie klienta, On-Line zriadenie produktov a On-Line zmena údajov v profile klienta.

V rovnakom čase budú obmedzené aj niektoré operácie a poskytovanie vybraných služieb v pobočkách ČSOB v nákupných centrách s výnimkou poradenstva. Klienti by mali rátať aj s obmedzenou možnosťou vkladu hotovosti prostredníctvom bankomatov.  

Banka ľudí ubezpečuje, že platby kartou v predajniach a na internete, rovnako ako aj výbery hotovosti z bankomatov budú fungovať bez obmedzení.

Domov
Zdieľať
Diskusia