Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
18. júla 2023, 13:35
Čas čítania 0:38

VIDEO: Na kúpalisku v Poľsku obťažovali cudzinci maloleté deti. Rozzúrený dav sa do nich pustil, keď čakali na políciu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

K incidentu došlo na kúpalisku v meste Bytom na juhu Poľska.

Na kúpalisku v poľskom meste Bytom došlo v sobotu 15. júla k incidentu, pri ktorom musela zasahovať polícia. Potýčku mala spustiť skupina štyroch mužov, ktorí obťažovali obnažené deti, informuje portál tvnoviny.sk

Policajná hliadka zakročila na kúpalisku po tom, čo dostala hlásenie od miestnej ochranky. Tá mala od viacerých rodičov informácie o tom, že sa po areáli pohybuje skupina mužov, ktorí obťažovali dvoch chlapcov a jedno dievča vo veku 11 až 13 rokov.

Ochranka nakoniec vyviedla štvoricu z priestorov kúpaliska a vyčkávala na príchod policajnej hliadky, ktorá bola na ceste po delikventov. Zadržanie podozrivých však neprebiehalo podľa plánov a vyprovokovalo dav ľudí, ktorí na mužov začali verbálne útočiť.

Pri zadržiavaní došlo k fyzickej potýčke

„Zadržali sme štyroch mužov vo veku 18 až 49 rokov. Začali sme vyšetrovanie vo veci ohrozovania mravnej výchovy detí,“ priblížila policajná hovorkyňa.

Po príchode polície mala situácia vyústiť až do fyzickej potýčky, v dôsledku ktorej museli muži zákona použiť slzný plyn na dav nespokojných občanov. Prípad momentálne vyšetruje prokuratúra.

Domov
Zdieľať
Diskusia