Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
18. júla 2023, 21:20
Čas čítania 0:26

Na rozlúčkovom zápase Mariána Hossu sa v Trenčíne zúčastnia špičkové mená. Tieto hokejové legendy z NHL sa zídu už v auguste

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rozlúčkový zápas „Goodbye Game“ sa uskutoční 18. augusta v Trenčíne.

Známy slovenský hokejista Marián Hossa sa so svojou dlhoročnou kariérou oficiálne rozlúči 18. augusta na Zimnom štadióne Pavla Demitru v Trenčíne. Napriek tomu, že Hossa už hokej profesionálne nehrá niekoľko rokov, svoju veľkolepú rozlúčku si nechal až na toto leto.

Na rozlúčkovom zápase legendy nášho hokeja, ktorý nesie názov Goodbye Game, sa zúčastnia nielen hviezdy domácej scény, ale aj svetoví velikáni, s ktorými si Hossa napríklad zahral v NHL. Magazín Freeze the Puck Hockey na sociálnej sieti zverejnil doteraz potvrdené mená rozlúčkového zápasu. 

Doteraz potvrdené mená:

Daniel Alfredsson, Dustin Byfuglien, Marián Gáborík, Michal Handzuš, Martin Havlát, Zdeno Chára, Niklas Hjalmarsson, Tomáš Kopecký, Nicklas Lidström, Michal Rozsíval, Jonathan Toews, Patrick Sharp, Miroslav Šatan. 
Domov
Zdieľať
Diskusia