Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
20. júla 2023, 8:32
Čas čítania 0:26

MAPA: Silné búrky na Slovensku budú pokračovať, potrápia konkrétne okresy. SHMÚ vydal výstrahy 1. a 2. stupňa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na zvyšku územia bude počasie priaznivejšie.

So silnými búrkami treba počítať aj v priebehu štvrtka, varujú meteorológovia. SHMÚ vydal výstrahy prvého a druhého stupňa na východnom Slovensku. S búrkami opäť môžu prísť prudké lejaky, silný vietor či krúpy. Východ Slovenska už včera zasiahli silné búrky, ktoré po sebe nechali spúšť.

Výstrahy pre Prešovský a Košický kraj platia vo štvrtok od 10.00 h. V týchto okresoch meteorológia predpokladajú silné búrky s lejakom. Napadnúť môže až 25 milimetrov zrážok, výnimočne môže spadnúť aj viac. 

Na zvyšnom území Slovenska bude počasie priaznivé, v niektorých krajoch bude opäť horúco. Hranicu 30 stupňov Celzia prekonajú teploty v Bratislavskom a Nitrianskom kraji. Na severe Slovenska však môžu obyvatelia očakávať príjemnejšie teploty do 25 stupňov Celzia. 

búrky
Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia