Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
20. júla 2023, 18:16
Čas čítania 0:40

Toto je skutočný dôvod, prečo Johnny Depp nevystúpi na Slovensku. Známy herec nie je chorý, problémy spôsobili organizátori

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Kapela Hollywood Vampires na Instagrame zverejnila oficiálne stanovisko, v ktorom vysvetľuje fanúšikom ozajstné dôvody zrušenia koncertu v Banskej Bystrici.

Johnny Depp mal spoločne s kapelou Hollywood Vampires vystúpiť vo štvrtok 20. júla na koncerte v Banskej Bystrici, ktorý sa hudobníci na poslednú chvíľu rozhodli zrušiť. Dôvodom však nebol zdravotný stav známeho herca, ale organizátori koncertu, informovala kapela v oficiálnom stanovisku.

„Po príchode do areálu na Slovensku, kde sa pripravovalo dnešné vystúpenie, sa rýchlo ukázalo, že konštrukcia na mieste koncertu nebola dokončená, a teda nebezpečná pre kapelu a širokú verejnosť,“ uviedli na sociálnej sieti.

Kapela dodáva, že ju celá situácia veľmi mrzí a verí, že sa na Slovensko bude môcť vrátiť hneď, ako jej to časový harmonogram dovolí.

Žiadny člen kapely nie je chorý

„Toto zrušenie nesúvisí s nedávnym zrušením v Budapešti, ale môžeme vás ubezpečiť, že všetci členovia kapely sú v bezpečí a zdraví. Tešíme sa na vás v najbližších dňoch v Poľsku, Nemecku a USA,“ uzavreli v stanovisku.

V oficiálnom vyjadrení tak kapela vyvrátila teórie, podľa ktorých došlo k nečakanému zrušeniu koncertu práve pre zdravotné problémy známeho herca.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Hollywood Vampires (@hollywoodvampires)

Domov
Zdieľať
Diskusia