Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
22. júla 2023, 10:37
Čas čítania 1:28

Organizátori koncertu Johnnyho Deppa sa bránia: Stage aj technika na koncert Hollywood Vampires boli pripravené stopercentne

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Organizátori koncertu Johnnyho Deppa sa bránia: Stage aj technika na koncert Hollywood Vampires boli pripravené stopercentne
Zdroj: Hollywood Vampires

Agentúra Profi Event sa vyjadrila k obvineniam kapely Hollywood Vampires.

Organizátori koncertu Johnnyho Deppa, respektíve jeho kapely Hollywood Vampires, ktorá mala vystúpiť v amfiteátri v Banskej Bystrici, sa bránia voči obvineniam, že pódium nebolo bezpečné pre skupinu ani pre divákov.

Na Facebooku agentúra Profi Event zverejnila dokument, ktorý údajne potvrdzuje, že stavba bola v poriadku. Podľa organizátorov bolo pódium v stopercentnom stave, rovnako ako bola zabezpečená aj technika na koncert.

„Po príchode do areálu na Slovensku, kde sa pripravovalo dnešné vystúpenie, sa rýchlo ukázalo, že konštrukcia na mieste koncertu nebola dokončená, a teda bola nebezpečná pre kapelu a širokú verejnosť,“ uviedla ešte predtým kapela Hollywood Vampires na sociálnej sieti.

Špekulovalo sa, že zrušenie koncertu na Slovensku súviselo so zrušením vystúpenia v Budapešti, to však kapela napokon vyvrátila. „Toto zrušenie nesúvisí s nedávnym zrušením v Budapešti, ale môžeme vás ubezpečiť, že všetci členovia kapely sú v bezpečí a zdraví. Tešíme sa na vás v najbližších dňoch v Poľsku, Nemecku a USA,“ uzavreli „upíri“ v stanovisku.





Stanovisko ponúklo aj samotné mesto Banská Bystrica„Zrušenie včerajšieho koncertu kapely Hollywood Vampires na banskobystrickom amfiteátri nás mrzí najmä kvôli fanúšikom, ktorí sem merali dlhú cestu z rôznych častí Slovenska, pričom mnohí mali zakúpené aj ubytovanie,“ napísala samospráva.

Vo vyjadrení sa ďalej píše, že podľa vyjadrenia organizátorov tour manager navštívil miesto už deň pred koncertom, t. j. 19. júla 2023, pričom nevzniesol žiadne zásadné pripomienky.

„Organizátori zároveň zdôrazňujú, že pripravené pódium pre kapelu Hollywood Vampires či Deep Purple, ktorá má vystúpiť v sobotu 22. júla 2023 v Banskej Bystrici, v minulosti slúžilo napríklad pápežovi Františkovi počas návštevy v Šaštíne, svetoznámym kapelám ako Nightwish a Scorpions. Zároveň sa využíva na festivaloch Pohoda či Grape a taktiež je aktívnou súčasťou bojových turnajov Oktagon MMA,“ zaznelo tiež v stanovisku mesta.

„Stopercentnú pripravenosť pódia a techniky podľa nich potvrdzuje bezpečnostný posudok, ktorý vykonal statik. Aj napriek tomu, že mesto sa pri takýchto podujatiach snaží vyjsť maximálne v ústrety, za prípravu akcie zodpovedá vždy výlučne organizátor. Jej priebeh či zrušenie samospráva ovplyvniť nedokáže,“ píše sa v závere.  

Satirická stránka Zomri poukázala tiež na uštipačné reakcie obyvateľov Banskej Bystrice. Jedna žena napísala: „Sme s tým v pohode. Depp a Cooper nám dali za tri dni postaviť novú cestu na amfík, takže misia splnená. Ešte plánujeme G’N’R, Justina Biebera, Aerosmith a Bystrica bude ako nová.“ 

Domov
Zdieľať
Diskusia