Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
26. júla 2023 o 15:30
Čas čítania 0:34

Dvaja muži si chceli požičať 10-tisíc, do banky prišli s falošným občianskym. Namiesto peňazí majú na krku vážny problém

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prípad už vyšetruje polícia a žiada verejnosť o pomoc pri pátraní.

Polícia pátra po dvoch mužoch, ktorí predložili v banke falošný občiansky preukaz. Bratislavskí policajti o tom informujú na Facebooku. Vyšetrujú zločin úverového podvodu v súbehu s prečinom falšovania a pozmeňovania verejnej listiny, úradnej pečate, úradnej uzávery, úradného znaku a úradnej značky.

Podľa polície zatiaľ páchateľ nie je známy a nie je ani jasné, kde vznikol falošný občiansky. Dvaja muži ho však v jednej z bankových pobočiek chceli použiť pri žiadosti o spotrebný úver vo výške 10-tisíc eur. Pracovníčka banky si však po dôkladnom preskúmaní všimla, že ide o falzifikát.

Polícia zverejnila aj fotografie z kamerového záznamu banky, na ktorých sú hľadaní muži. Obaja sú zhruba vo veku 35 rokov, vysokí 185 až 190 cm. Jeden má krátke vlasy a malé tetovanie pod ľavým okom. Polícia ľudí žiada, aby sa ozvali, ak niečo o týchto mužoch vedia – urobiť tak môžeš aj prostredníctvom správy na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia