Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
27. júla 2023 o 7:22
Čas čítania 0:28

Na Nivách v Bratislave sa snažili vybrať cudzie peniaze, natočila ich kamera. Polícia teraz prosí verejnosť o pomoc

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prípad vyšetruje polícia z Revúcej.

Policajti z Revúcej vyšetrujú krádež a zneužitie cudzej platobnej karty, ku ktorej prišlo v bratislavskom nákupnom centre Nivy. „Majiteľ účtu pri tomto výbere nebol,“ konštatuje v statuse na Facebooku polícia.

Neznámi mladíci sa v nákupnom centre pokúsili vybrať finančnú hotovosť z účtu, ktorý im nepatril, no pri pokuse o transakciu ich zachytila vstavaná kamera v bankomate.

Podľa zverejnených fotografií boli údajní páchatelia oblečení v športových súpravách. Polícia teraz vyzýva verejnosť, aby vyšetrovateľom pomohla s identifikovaním podozrivých osôb. Ak mladíkov na fotografii spoznáš, neváhaj kontaktovať políciu telefonicky alebo na sociálnej sieti.

V bratislavskom nákupnom centre sa často združujú partie mladých ľudí. Týmto partiám sa nevyhýbajú ani konflikty. Refresher tento rok v reportáži zisťoval podrobnosti o tom, ako to na Nivách funguje.

Domov
Zdieľať
Diskusia