Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
31. júla 2023 o 16:25
Čas čítania 0:25

Z trhu museli stiahnuť nebezpečnú hojdačku. Kaufland oznámil, že zákazníkom vráti peniaze aj bez pokladničného dokladu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obchod hojdačku vymení aj bez pokladničného dokladu.

Slovenská obchodná inšpekcia upozorňuje zákazníkov na nebezpečnú hojdačku. Ide o hojdačku 3 v 1 značky Kidland. Reťazec Kaufland, ktorý hojdačku predával, informuje svojich zákazníkov, aby výrobok nepoužívali a priniesli ho do akejkoľvek predajne.

„Výrobca predmetného výrobku, spoločnosť OWIM, GmbH & Co. KG, oznamuje spotrebiteľom, že vzhľadom na výrobnú chybu nie je možné vylúčiť možné riziko zranenia pri použití výrobku s vyššie uvedeným číslom. Riziko predstavuje sedadlo hojdačky, ktoré sa nekontrolovane nakláňa dopredu alebo dozadu,“ píše Slovenská obchodná inšpekcia. 

Spoločnosť však upozorňuje, že stiahnutie tovaru sa týka iba detskej hojdačky „3-v-1 Hojdačka“ značky „Kidland“ s číslom tovaru 373598_2204. Spotrebitelia môžu hojdačku vrátiť v akejkoľvek predajni Kaufland bez pokladničného bloku. 

Slovenská obchodná inšpekciaSlovenská obchodná inšpekcia
Zobraziť galériu
(2)
Domov
Zdieľať
Diskusia