Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Adam Novosad
1. augusta 2023 o 11:43
Čas čítania 0:33

Mladý motorkár zomrel na diaľnici pri Trnave, keď skúšal jazdiť na zadnom kolese. Pri páde mu život nezachránila ani prilba

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Osudným sa mu stala jazda na zadnom kolese, ktorú nezvládol.

Trnavskí policajti vyšetrujú nehodu, pri ktorej na diaľnici zomrel 32-ročný vodič na motorke Kawasaki. Motorkár sa viezol po diaľnici R1 v smere do Trnavy, pričom z kamerových záznamov policajti zistili, že krátko pred nehodou skúšal jazdiť iba na zadnom kolese, čo sa mu stalo osudným.

„Podľa kamerových záznamov jazdil krátko pred pádom v rýchlom jazdnom pruhu len na zadnom kolese. Približne 1,5 km pred vjazdom do mesta nezvládol riadenie a z doposiaľ nezistených príčin spadol na zem a narazil do pravých zvodidiel,“ vysvetľuje polícia v statuse.

„Frajerina na cesty nepatrí,“ odkazuje polícia v statuse s tým, že vodič po páde utrpel zranenia, ktorým, žiaľ, podľahol. „Presné príčiny nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania. To, či mohol byť vodič pod vplyvom alkoholu, budú zisťovať znaleckým skúmaním,“ uzavreli policajti.

Domov
Zdieľať
Diskusia