Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
8. augusta 2023, 14:40
Čas čítania 0:27

Superlacný obchod Action otvorí novú prevádzku na východe Slovenska. V tomto meste chce najnovšie preraziť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na východe Slovenska spoločnosť otvára ďalšiu prevádzku.

Lacný reťazec Action plánuje na východe Slovenska otvoriť novú pobočku. Po otvorení prvej prevádzky v Bratislave začiatkom roka už pribudli predajne po celej krajine v mestách ako Trnava, Kežmarok či Michalovce. 

Tentoraz sa novej predajne Actionu dočká Poprad. Zatiaľ pritom nie je jasné, kedy reťazec plánuje svoju pobočku v tomto meste pod Tatrami otvoriť.

Na portáli Profesia.sk už však spoločnosť do nového obchodu zháňa manažment. Záujemcom ponúka plat 1250 eur a viaceré zamestnanecké benefity. Uchádzačom podľa inzerátu stačí ovládať slovenský jazyk na úrovni C2 a mať stredoškolské vzdelanie s maturitou.

Reťazec Action otvoril svoju prvú pobočku na Slovensku 2. marca 2023 v Bratislave. Odvtedy rozšíril ďalšie predajne po celom Slovensku a sľubuje, že niekoľko ešte plánuje otvoriť.

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Refresher/Matúš Zeťák
Domov
Zdieľať
Diskusia