Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
9. augusta 2023, 15:50
Čas čítania 0:29

Niekomu ponúkli 40-tisíc eur, aby proti mne spustil antikampaň, tvrdí Boris Kollár. Podáva trestné oznámenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Antikampaň a nepravdivé informácie šírila podľa Kollára aj jeho bývalá priateľka Barbora Richterová.

Predseda Národnej rady a hnutia Sme rodina Boris Kollár podal na Generálnej prokuratúre SR trestné oznámenie v súvislosti s vedením antikampane. Má podozrenie zo snahy zvrátiť výsledky predčasných septembrových parlamentných volieb.


„Dostali sme informácie a máme dôkazy, že táto organizovaná skupina ponúkla určitej osobe 40 000 eur za to, aby šírila nepravdivé informácie o mojej osobe a našej stane,“ povedal Kollár na stredajšej tlačovej konferencii.

Vidí za tým snahu o diskreditáciu jeho i hnutia a takisto snahu o manipuláciu výsledku volieb cez ovplyvňovanie verejnej mienky. Všetky dôkazy podľa jeho slov predložili prokuratúre.


Antikampaň a nepravdy sa podľa jeho slov šírili aj cez kanál Kollárovej expartnerky. Šéf parlamentu nechcel fabulovať o tom, ktorá iná strana by za snahou o diskreditáciu hnutia mohla byť.

Boris Kollár.
Boris Kollár. Zdroj: TASR/Jakub Kotian
Domov
Zdieľať
Diskusia