Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
10. augusta 2023 o 14:20
Čas čítania 1:14

Kilo kuracích pŕs tu kúpiš za 2,2 €, zemiaky v akcii za 33 centov. Superlacná poľská Biedronka sa chystá na Slovensko

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Pozreli sme sa na nový leták lacného obchodu Biedronka, ktorý sa chystá na slovenský trh.

Poľský potravinový diskont Biedronka láka na mimoriadne nízke ceny. Na nákupy za hranicami preto vyráža množstvo Slovákov. To sa môže už onedlho zmeniť, keďže reťazec pred pár týždňami oficiálne potvrdil príchod na slovenský trh, a tak sme si otvorili aktuálny leták Biedronky, aby sme zistili, či sa nákup v poľskom reťazci naozaj oplatí.

Už po pár sekundách listovania v letáku sme niektorým cenám nechceli veriť. V pravidelných akciách si zákazníci v Biedronke môžu nakúpiť nielen potraviny, ale aj kozmetiku či tovar do domácnosti.

Ako ukazuje aktuálny leták, 1 kilogram kuracích pŕs tento víkend kúpiš iba za 9,99 zlotého, čo je v prepočte 2,24 eura. Pozor, podmienkou výhodnej ceny je celkový nákup v minimálnej hodnote 99 zlotých, čiže cca 20 eur. Zákazníci zároveň nemôžu kúpiť viac ako 4 kilogramy akciových pŕs, inak im naúčtujú plnú sumu, a zároveň musia predložiť vernostnú kartu alebo aplikáciu Moja Biedronka. 

Kilo zemiakov za 33 centov 

V porovnaní so slovenskými cenami môžu zákazníci oveľa výhodnejšie kúpiť napríklad aj balenie mozzarelly. Pri kúpe dvoch zaplatia za jeden kus len 1,49 zlotého, čo predstavuje 0,33 eura.

21. júla 2024 o 9:30 Čas čítania 4:24 Nakupovali sme v chorvátskom supermarkete. Bežný nákup nestál ani 20 eur, jedna vec nás však šokovala (Reportáž) Nakupovali sme v chorvátskom supermarkete. Bežný nákup nestál ani 20 eur, jedna vec nás však šokovala (Reportáž)

Výhodnejšie sú aj ceny hygienických potrieb. Obrovské balenie 40 roliek toaletného papiera stojí v Biedronke 28,99 zlotého, čo je v prepočte 6,49 eura. Oplatí sa aj kilo zemiakov, ktoré stojí v 50-percentnej zľave 1,49 zlotého, teda 0,33 eura.

Výhodným cenám sa potešia aj rodičia malých detí. Pri nákupe minimálne dvoch balení detských plienok zaplatia za druhé balenie až o 50 % menej. Množstevné zľavy patria medzi základné koncepty Biedronky. Ďalšie akciové ponuky reťazca nájdeš v letáku priamo na webe.

Poľská sieť supermarketov môže na Slovensku svojím príchodom a cenami zvýšiť konkurenciu reťazcom ako Lidl, Tesco či Kaufland. Zatiaľ nie je jasné, či u nás bude pôsobiť pod svojím originálnym názvom Biedronka alebo bude využívať slovenský preklad Lienka.

Biedronka je momentálne jedným z najpopulárnejších poľských reťazcov. U našich susedov má 3 300 predajní so 70-tisíc zamestnancami.

potraviny, Biedronkapotraviny, Biedronkapotraviny, Biedronkapotraviny, Biedronka
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia