Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
15. augusta 2023, 7:05
Čas čítania 0:38

Vbehol na detské ihrisko v Trenčíne a malých chlapcov začal mlátiť palicou. Agresívny muž ich napadol bez varovania

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Napadnutí chlapci skončili bez vážnejších zranení.

Na sídlisku Juh v Trenčíne zaútočil agresívny muž na dve deti. Muž s palicou v ruke prišiel o trinástej hodine na detské ihrisko, kde napadol chlapcov vo veku približne jedenásť rokov.

Páchateľ zaútočil na chlapcov palicou a niekoľkokrát ich udrel po nohách, informuje o tom portál Zregionu.sk. Rodičia detí pátrajú po páchateľovi. Prípadom sa aktuálne zaoberá trenčianska polícia.

„Okolo 13. hodiny bol môj 11-ročný syn s kamarátom napadnutý starším mužom na ihrisku Západná 5 na Juhu. Chlapci tam hrali futbal a nahrávali si o mantinel. Mužovi pravdepodobne vadil zvuk odrážajúcej sa lopty, ale bez akéhokoľvek predchádzajúceho slovného upozornenia na nich zaútočil palicou a bil ich po nohách,“ vysvetľuje matka chlapca.

Podľa informácií chlapci neutrpeli vážne zranenia. „Muž potom odišiel do blízkeho paneláka a chlapci ušli s plačom domov. Bola volaná polícia. Týmto chcem len upozorniť rodičov detí, ktoré sa tam chodia hrávať, nech zvýšia pozornosť, a pokiaľ niekto niečo zahliadol, prosím, dajte nám vedieť,“ uviedla matka jedného z napadnutých chlapcov. 

detske ihrisko
Zdroj: Google maps, Refresher/Daniel Mikolášik
Domov
Zdieľať
Diskusia