Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
15. augusta 2023, 14:25
Čas čítania 0:34

TV JOJ dnes ráno spustila vysielanie novej televízie. Slovákov chce zaujať žánrami, ktoré u nás podľa nej chýbali

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Televízia bude vysielať dokumenty len v slovenskom jazyku.

Televízia JOJ spustila novú dokumentárnu televíziu s názvom JOJ Svet. Vysielanie sa začalo v utorok 15. augusta o šiestej ráno. Prvé dni môžu diváci sledovať dokumenty v slovenskom znení, ako napríklad Zázraky prírody, Najväčšie tajomstvá a záhady či Hodiny zúfalstva. Vysielať bude len v slovenskom jazyku, informuje o tom TV JOJ.

Televízia bude vysielať len na slovenskom trhu a ponúkať bude najnovšie dokumenty, ktorých výrobný rok nebude starší ako 2011. Televízia sa bude zameriavať aj na vlastnú a domácu tvorbu. Na obrazovkách sa objaví množstvo cestopisov a dokumentárnych filmov od slovenských autorov.

Nová televízna stanica aj u konkurencie

Budúci rok štartuje aj nová stanica televízie Markíza, ktorá by mala začať vysielať v lete 2024. Doposiaľ nie je známy názov ani žáner pripravovanej stanice. Podľa Úradu priemyselného vlastníctva SR si Markíza zaregistrovala ochranné známky na tri názvy, a to Markíza Film, Markíza Klasik a Markíza Fun.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Unsplash /Jonas Leupe
Domov
Zdieľať
Diskusia