Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
20. augusta 2023, 15:57
Čas čítania 0:35

27-ročný mladík neprežil na D3 nehodu Audi A4. Vedľa auta našla polícia opitého muža

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nehoda sa stala približne o 3.55 h.

Dopravnú nehodu osobného auta Audi A4 v nedeľu v skorých ranných hodinách v katastri Dolného Hričova v okrese Žilina neprežil 27-ročný muž. Okolnosti a príčiny udalosti polícia vyšetruje. K nehode došlo na diaľnici D3 približne o 3.55 h.

„Osobné auto viedol doposiaľ presne nezistený vodič, z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom mimo diaľnice, kde sa auto prevrátilo a zostalo stáť na boku,“ uviedla žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.


Pri aute sa po príjazde polície a ostatných záchranných zložiek podľa nej nachádzal 44-ročný muž, ktorý sa podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,81 mg/l (1,69 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu. „Vedľa vozidla bol nájdený 27-ročný muž, ktorý napriek lekárskej pomoci zraneniam podľahol,“ doplnila.


U nebohého muža nariadili pitvu, staršieho z mužov po dopravnej nehode previezli na ošetrenie. „Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody, ako aj to, kto bol vodičom motorového vozidla, sú predmetom vyšetrovania,“ dodala Kremeňová.

Domov
Zdieľať
Diskusia