Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
20. augusta 2023 o 17:28
Čas čítania 0:27

NOVÝ REKORD: Slovák hodil Nokiu 3310 do obrovskej vzdialenosti. Ovládol netradičnú súťaž v Lučenci

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mobil si do okresného mesta prišlo hodiť vyše 500 súťažiacich.

Nový slovenský rekord v hode mobilom do diaľky v Lučenci vytvoril Banskobystričan Adam Antalec. Jeho hodnota bola 75,8 metra. O prekonaní minuloročného rekordu v hodnote 66,4 metra informoval zástupca Knihy slovenských rekordov Igor Svítok.


Na druhom mieste nevšednej súťaže sa umiestnil Martin Bezák z Partizánskeho, ktorý hodil mobil do diaľky 69,8 metra. Tretím bol Matej Tkáč z Banskej Bystrice s hodnotou 68,8 metra, ktorý vlani skončil na druhom mieste. Víťaz si odniesol nový mobilný telefón.

Všetci súťažiaci hádzali na lučeneckom futbalovom štadióne rovnakým telefónom – ikonickým mobilom Nokia 3310 s batériou. Súčasťou akcie bol aj zber starých telefónov, ktoré budú ekologicky zrecyklované. Do podujatia, ktoré bolo súčasťou desiateho ročníka Lučeneckého hodovania, sa počas dňa zapojilo 501 súťažiacich.

Domov
Zdieľať
Diskusia