Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Jana Chovancová
1. septembra 2023, 19:55
Čas čítania 0:41

Polícia pátra po dvoch nezvestných tínedžeroch. Nevidel si ich?

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tínedžeri mali opustiť reedukačné centrum koncom augusta.

Slovenská polícia aktuálne pátra po dvoch tínedžeroch, ktorí odišli z reedukačného centra v Čerenčanoch v okrese Rimavská Sobota. Podľa informácií zariadenie neopustili spolu, píše denník SME

Banskobystrickí krajskí policajti uviedli, že 15-ročná Dominika sa v zariadení nenachádza od 26. augusta a 14-ročný Marek odtiaľ odišiel vo štvrtok 30 augusta približne o 16.30 h. Ich aktuálny pobyt nie je známy, polícia sa preto obracia na verejnosť. 

❗ Ak vieš o mieste, na ktorom sa aktuálne niektorý z tínedžerov nachádza, môžeš to oznámiť na telefónnom čísle 158.

„Nezvestná Dominika má tmavé oči, hnedé vlasy siahajúce k pleciam, pri rozprávaní sa zajakáva,“ uviedli policajti o hľadanom dievčati, pričom dodali, že na sebe mala oblečené biele tričko s krátkym rukávom s popisom na hrudi, čierne tepláky, obuté čierne botasky a na ušiach okrúhle náušnice striebornej farby.

Nezvestná Dominika, po ktorej pátra polícia.
Nezvestná Dominika, po ktorej pátra polícia. Zdroj: Polícia SR – Banskobystrický kraj

Hľadaný Marek má byť štíhlej postavy, vysoký 165 cm a má krátke hnedé vlasy. Na prstoch ľavej ruky má tetovania. „Oblečenú mal čiernu fľakatú bundu, sivé až krémové tepláky, obuté mal vysoké tenisky značky Nike, na hlave čiernu šiltovku,“ dodali policajti.

Nezvestný Marek, po ktorom pátra polícia.
Nezvestný Marek, po ktorom pátra polícia. Zdroj: Polícia SR – Banskobystrický kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia