Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
6. septembra 2023 o 12:00
Čas čítania 0:24

VIDEO: Slovák sa po diaľnici rútil rýchlosťou 227 km/h, obrovskú pokutu zaplatil priamo na mieste. Polícia zverejnila zábery

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dopravní policajti na diaľnici natrafili na ďalšieho cestného piráta.

Dopravní policajti na slovenskej diaľnici namerali ďalšieho pretekára. Tridsaťdvaročný muž z Púchova prekročil na diaľnici D1 pri obci Hrádok maximálnu povolenú rýchlosť o necelých 100 kilometrov, informujú na sociálnej sieti.

„Policajti z diaľničného oddelenia v katastrálnom území obce Hrádok namerali vodiča vozidla Audi, ktorý prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o takmer 100 km/h,“ priblížili v príspevku.

Za nebezpečnú jazdu rýchlosťou 227 km/h mu policajti udelili blokovú pokutu vo výške 800 eur, ktorú šofér automobilu značky Audi zaplatil na mieste.

„Vyzývame vodičov na dodržiavanie maximálne povolenej rýchlosti, ako aj ďalších pravidiel cestnej premávky. Porušovaním týchto pravidiel ohrozujete nielen seba, ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky,“ upozornili policajti.

Domov
Zdieľať
Diskusia