Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová TASR
6. septembra 2023 o 19:11
Čas čítania 0:34

AKTUALIZOVANÉ: Niekto nahlásil bombu vo vlaku z Bratislavy do Košíc

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Všetky vlakové spoje budú meškať.

Polícia preveruje bombovú hrozbu vo vlakoch smerujúcich z Bratislavy do Košíc. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.

Priblížila, že v stredu krátko po 17.00 h prijali oznámenie o umiestnení nástražných výbušných systémov vo vlakoch smerujúcich z Bratislavy do Košíc. „Polícia v týchto chvíľach vykonáva bezpečnostné opatrenia za účelom ochrany života, zdravia a majetku osôb,“ doplnila. 

Podľa informácií Refresheru práve pre nahlásenú bombu stoja vlaky v stanici Trnava, kde každý z nich preveruje polícia. Túto informáciu udával aj denník My Trnava, podľa ktorého na stanici prevláda chaos a panika. Vlaky postupne púšťajú, no každý jeden spoj bude mať meškanie. Preventívne opatrenia v súvislosti s bombovou hrozbou vykonávali vo vlakoch a na stanici aj bratislavskí policajti.

Na sociálnych sieťach pribúdajú príspevky z rôznych staníc po celej krajine, stanicu dočasne evakuovali napríklad aj v Poprade, vlaky ostali stáť aj v Kraľovanoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia