Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
8. septembra 2023, 12:58
Čas čítania 0:45

VIDEO: Na šéfa Ryanairu zaútočili klimatické aktivistky, on si zachoval chladnú hlavu. Z torty natlačenej na tvári si uťahoval

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Šéf leteckej spoločnosti po incidente pokračoval v rozhovore s novinármi, akoby sa nič nestalo.

Šéf najväčšej európskej nízkonákladovej leteckej spoločnosti Ryanair Michael O’Leary sa v Bruseli stal terčom útoku smotanovou tortou. Do tváre mu ju podľa portálu The Guardian hodili aktivistky, ktoré protestujú proti znečisťovaniu ovzdušia. 

Incident sa odohral pred budovou Európskej komisie, kde sa O'Leary pripravoval na tlačovú konferenciu o štrajkoch, ktoré spoločnosť zasiahnu. „Vitajte v Belgicku. Prestaňte znečisťovať,“ kričali aktivistky, keď odrazu pribehli na scénu a O'Learymu hodili do tváre torty.

„Ozaj chutné,“ odvetil O'Leary. Šéf Ryanairu sa nedal vyrušiť a ochutnávajúc tortu zo svojej tváre pokračoval v pôvodne zamýšľanej tlačovej konferencii pred novinármi. Následne skonštatoval, že torta nebola až taká dobrá. „Nikdy som nezažil také vrelé privítanie. Bohužiaľ, krém chutil umelo. Pozývam cestujúcich, aby prišli do Írska, kde je krém lepší!“

Letecká spoločnosť Ryanair na incident reagovala aj na sociálnej sieti X. „Dnes vrelé privítanie v Bruseli. Cestujúci sú takí nadšení z našich nových spojov, že to oslavujú tortou. Máme veľmi dobré, nízke ceny,“ napísala. Piloti Ryanairu v Belgicku oznámili už štvrtý štrajk v priebehu dvoch mesiacov. Požadujú lepšie platy a viac času na odpočinok.

Domov
Zdieľať
Diskusia