Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Lukáš Čelka
11. septembra 2023, 6:50
Čas čítania 1:02

VIDEO: Vrah v USA predviedol kaskadérsky kúsok, aby unikol z väzenia. Už vyše týždňa uniká spravodlivosti

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Cavalcanteho poslal súd za mreže, pretože dobodal svoju bývalú partnerku. Na konci augusta však z neho utiekol.

Danelo Cavalcante, vrah odsúdený na doživotie, utiekol z pennsylvánskej väznice ešte na konci augusta. Odkedy sa vyšplhal po väzenských múroch ako Spider-Man, uniká zákonu. Naposledy bol videný v nedeľu ráno 10. septembra s novou vizážou, píše portál NBC

Cavalcanteho poslal súd za mreže, pretože dobodal svoju bývalú partnerku. Pred trestom momentálne však uniká. 31. augusta sa vrahovi podarilo utiecť z väznice Chester County nachádzajúcej sa v meste Pocopson Township.

Počas úteku predviedol kúsok, za ktorý by sa nehanbil ani profesionálny kaskadér. Bezpečnostná kamera väzenského dvora ho nasnímala, ako sa vyšplhal až na strechu väznice pomedzi dvoma múrmi. Dozorca, ktorý mal v tom čase službu a nedokázal väzňa ustriehnuť, dostal výpoveď.

Ako píše portál CNN, Cavalcante bol od svojho zmiznutia spozorovaný už niekoľkokrát. Minulý týždeň bol videný v okolí Longwood Gardens. Na tomto území ho v stredu zachytila aj bezpečnostná kamera, ktorú mal nainštalovanú jeden z obyvateľov oblasti na svojom pozemku. Polícia sa však dozvedela o tomto zázname až vo štvrtok večer.

11. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 6:39 Dievča 10 rokov falšovalo vysvedčenia. Keď to jeho rodičia zistili, dalo ich zabiť Dievča 10 rokov falšovalo vysvedčenia. Keď to jeho rodičia zistili, dalo ich zabiť

Naposledy bol väzeň na úteku videný v nedeľu ráno neďaleko mesta Phoenixville, ako riadi kradnutú dodávku. Danelo Cavalcante sa dokonca pokúsil zmeniť svoju vizáž tým, že sa oholil. Napriek tomu ho však miestne policajné zložky prekukli. 

Teraz, keď už vedia, kde sa väzeň na úteku približne nachádza a ako vyzerá, žiadajú o pomoc s jeho dolapením verejnosť. Za všetky tipy, ktoré 34-ročného vraha pomôžu dostať do väzenskej cely, ponúkajú odmenu až 20-tisíc dolárov (približne 18 700 eur). 

Domov
Zdieľať
Diskusia