Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
11. septembra 2023 o 8:45
Čas čítania 0:34

Uži si posledné slnečné dni, v strede týždňa Slovensko zasiahnu silné búrky. Výrazná zmena počasia nás čaká už čoskoro

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K výraznej zmene počasia dôjde v strede týždňa, keď cez našu oblasť začne postupovať studený front.

Vysoké teploty si na Slovensku už dlho neužijeme. V strede týždňa má podľa meteorológov dôjsť k výraznej zmene spôsobenej studeným frontom. Musíme sa pripraviť na ochladenie a výdatné zrážky, ktoré zasiahnu celé naše územie, informuje portál iMeteo.

Začiatok týždňa bude aj napriek nepriaznivej predpovedi mimoriadne teplý a slnečný. Priemerné denné teploty sa na Slovensku budú pohybovať v rozmedzí od 27 °C do 32 °C. V najteplejších oblastiach dokonca môžu teploty v pondelok a utorok prekonať hranicu 33 °C.

K zmene dôjde už v strede týždňa

K výraznej zmene dôjde v strede týždňa, keď cez našu oblasť začne postupovať studený front. Letné počasie by už v stredu popoludní malo vystriedať ochladenie, ktoré budú vo večerných hodinách sprevádzať búrky na západe krajiny.

Zrážková činnosť sa podľa prognóz následne presunie na stredné a východné Slovensko. Vo štvrtok tak musíme počítať s výskytom dažďa na väčšine územia.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia