Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
11. septembra 2023 o 7:35
Čas čítania 0:59

Nové detaily o nezvestnej 22-ročnej Soni z Bratislavy. Polícii sa ju podarilo vypátrať živú, celú situáciu podrobne preverí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia potvrdila, že ženu sa jej podarilo vypátrať.

Pohotovostný pátrací tím zverejnil nové informácie o nezvestnej 22-ročne študentke Soni, ktorú sa živú už podľa Denníka N podarilo úspešne vypátrať. Polícia teraz bude vyšetrovať, či sa Soňa medzičasom nestala obeťou trestného činu.

„Policajti po prijatí oznámenia začali vykonávať potrebné úkony s cieľom vypátrať nezvestnú ženu, pričom tieto úkony realizovali až do dnešných ranných hodín, keď v čase o 06.30 h sa nezvestnú podarilo vypátrať v mestskej časti Bratislava-Petržalka. Vo veci sa vykonáva ďalšie preverovanie,“ napísala polícia na Facebooku.

V čase začatia pátracej akcie bola Soňa naposledy lokalizovaná pomocou kamier v nedeľu 10. septembra v skorých ranných hodinách na zástavke Záporožská v Petržalke. 

„Na základe kamier v autobuse nastúpila 10. septembra zo soboty na nedeľu skoro ráno na autobus N95 zo zastávky Zochova o 3.35 h... A vystúpila na zastávke Záporožská v Petržalke o cca 3.40 h – približne 150 metrov od svojej bytovky,“ uviedli rodinní príslušníci študentky na sociálnej sieti

25. júla 2024 o 12:30 Čas čítania 11:02 Po stopách Škrtiča: s bývalým vyšetrovateľom sme navštívili miesta činu, kde kedysi sériový vrah škrtil svoje obete (Reportáž) Po stopách Škrtiča: s bývalým vyšetrovateľom sme navštívili miesta činu, kde kedysi sériový vrah škrtil svoje obete (Reportáž)

Pohotovostný pátrací tím na sociálnej sieti dodáva, že v okolí zastávky Záporožská vykonal veľké pátranie v spolupráci s políciou z Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava V.

Má viacero tetovaní a béžové šaty

Soňa má 22 rokov. Ide o ženu vysokú 165 centimetrov s váhou 43 kilogramov. Spoznať ju môžeš aj podľa tetovaní. Nad lakťom na ľavej ruke má vytetované „pierko“. Pod ľavým kolenom zozadu zase dva trojuholníky a na ľavom boku chodidla má vytetované S nohami vo vzduchu.

Nezvestná mala oblečené béžové šaty s volánmi po kolená. Nosí okuliare so zlatým rámom, ale nemusí ich mať momentálne na sebe.

 
Domov
Zdieľať
Diskusia