Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
11. septembra 2023 o 19:00
Čas čítania 0:31

Diaľnicu D1 budú musieť čiastočne uzavrieť. Uzávera potrvá niekoľko dní, s obmedzením treba počítať v tomto úseku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dôvodom obmedzenia je odfrézovanie pôvodnej vozovky a kladenie nových asfaltových vrstiev.

Národná diaľničná spoločnosť upozorňuje vodičov na čiastočnú uzáveru na diaľnici D1 na Spiši. Bude sa týkať ľavého jazdného pásu v kilometri 360,909 až 359,580 vrátane vetvy križovatky Spišské Podhradie. Informovala o tom hovorkyňa NDS Eva Žgravčáková, s obmedzením treba podľa nej rátať v celej šírke vozovky vrátane krajnice.

Uzávera potrvá od utorka 12. septembra od 8. hodiny do 20. septembra do 16. hodiny. Dôvodom obmedzenia je odfrézovanie pôvodnej vozovky a kladenie nových asfaltových vrstiev.

„Doprava bude presmerovaná do voľných jazdných pruhov toho istého jazdného pásu podľa postupu prác,“ uviedla hovorkyňa.

NDS apeluje na motoristov, aby dodržiavali obmedzenia súvisiace s opravnými prácami. V súvislosti s bezpečnosťou vodičov i pracovníkov v teréne treba podľa Žgravčákovej najmä rešpektovať rýchlostné limity.

„Najčastejším dôvodom nehôd, často aj smrteľných, je totiž práve nepozornosť alebo nerešpektovanie predpísanej zníženej rýchlosti,“ uzavrela.

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje vodičov na čiastočnú uzáveru na diaľnici D1 na Spiši.
Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje vodičov na čiastočnú uzáveru na diaľnici D1 na Spiši. Zdroj: FB/Národná diaľničná spoločnosť
Domov
Zdieľať
Diskusia