Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
12. septembra 2023, 7:24
Čas čítania 0:31

Whatsapp hlási veľké zmeny pre používateľov s Androidom. Nie každého však potešia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zmeny sú nateraz naplánované iba pre Android verziu aplikácie.

Známa aplikácia určená na komunikáciu prejde už čoskoro veľkými zmenami. Whatsapp v najnovšej beta verzii predstavil nový dizajn, ktorý by už onedlho mohli vidieť v praxi používatelia Android smartfónov, informuje portál WABetainfo.com.

Developeri sa v najnovšej beta verzii s označením 2.23.18.18 zamerali na redizajn hornej lišty, ktorá po novom zmení farbu na bielu. Rovnako tak došlo k zmene typu písma, ktoré aplikácia využíva.

Whatsapp navyše pracuje aj na novej funkcii, ktorá používateľom umožní filtrovať konverzácie triedením rozhovorov tak, aby mali možnosť získať zoznam neprečítaných správ, osobných konverzácií či pracovných chatov.

WABetainfo dodáva, že vývojári sa pokúšajú o presadenie podobných zmien aj v prípade iOS verzie aplikácie. Časom tak používatelia môžu očakávať, že dôjde k zosúladeniu medzi systémami iOS a Android.

Nové rozhranie s bielou hornou lištou bude dostupné už v najbližšej aktualizácii.

Domov
Zdieľať
Diskusia