Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Adam Novosad
13. septembra 2023, 9:45
Čas čítania 0:49

VIDEO: Matovič sa pobil s Kaliňákom. Kopol ho do hrude, keď mu chcel vytrhnúť mikrofón, na oplátku schytal údery päsťou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Šéf OĽaNO sa pokúšal narušiť tlačovú konferenciu strany Smer na tému migrácie.

Igor Matovič dnes prerušil tlačovú konferenciu strany Smer. Táto akcia OĽaNO v priebehu pár minút vyvrcholila bitkou Matoviča s Robertom Kaliňákom.

Tlačovú konferenciu Smeru na tému uzatvorenia hraníc prerušil Matovič megafónom. „My vás mafii nepredáme,“ vykrikoval svoje heslo. Predstaviteľov Smeru obviňoval z podnikateľských aktivít s ľuďmi ako Kočner či Bašternák a kričal, že to práve politici Smeru môžu za smrť novinára Jána Kuciaka.

13. septembra 2023, 12:38 Čas čítania 0:34 Smerák, ktorý udrel Matoviča päsťou do tváre, sa chváli svojím útokom na Facebooku. Toto je za všetkých Slovákov, odkazuje Smerák, ktorý udrel Matoviča päsťou do tváre, sa chváli svojím útokom na Facebooku. Toto je za všetkých Slovákov, odkazuje

Kopanec do hrude a úder päsťou

Politikom Smeru na čele s Robertom Kaliňákom sa Matovičovo narušenie tlačovej konferencie nepozdávalo, a tak Kaliňák prišiel priamo k autu, v ktorom sedel šéf OĽaNO s mikrofónom. Spolu s Kaliňákom sa okolo auta zhŕklo viacero ľudí. 

Šarvátka medzi oboma politikmi rýchlo prerástla do vzájomnej strkanice, keď sa Kaliňák snažil vytrhnúť Matovičovi mikrofón z ruky, zatiaľ čo on pokračoval v rozprávaní do megafónu.

Matovič počas incidentu kopol Kaliňáka do hrude, keď sa politik Smeru cez okno snažil dostať do interiéru auta. Kandidát Smeru Richard Glück Matovičovi za kopanec uštedril úder päsťou. Celý konflikt snímala kamera vnútri auta.

Smerák Glück sa údermi päsťou do Matovičovej tváre chváli na svojom Facebooku. Celú potýčku Matoviča s Kaliňákom prešetrí a vyhodnotí nielen štátna, ale aj mestská polícia v Bratislave. 

13. septembra 2023, 10:50 Čas čítania 0:33 Bitku Matoviča s Kaliňákom prešetrí polícia. Reaguje na potýčku, pri ktorej došlo k úderom päsťou aj ku kopancu do hrude Bitku Matoviča s Kaliňákom prešetrí polícia. Reaguje na potýčku, pri ktorej došlo k úderom päsťou aj ku kopancu do hrude
Domov
Zdieľať
Diskusia