Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad TASR
13. septembra 2023, 10:50
Čas čítania 0:33

Bitku Matoviča s Kaliňákom prešetrí polícia. Reaguje na potýčku, pri ktorej došlo k úderom päsťou aj ku kopancu do hrude

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na incident spred Úradu vlády SR sa pozrie bratislavská polícia.

Polícia prešetrí bitku Igora Matoviča a Roberta Kaliňáka, ktorí sa v stredu ráno pred Úradom vlády SR v Bratislave dostali do fyzickej potýčky. Pre denník SME to potvrdil hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff. 

„Polícia sa bude zaoberať možným protiprávnym konaním v súvislosti s incidentom, ku ktorému došlo dnes pred Úradom vlády Slovenskej republiky,“ odpísal hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

Incident vyhodnotí aj mestská polícia

Mestská polícia Bratislava vyhodnotí stredajší incident medzi lídrom hnutia OĽaNO a priatelia Igorom Matovičom a členom predsedníctva Smeru-SD Robertom Kaliňákom, ku ktorému prišlo pred úradom vlády. TASR to potvrdila hovorkyňa mestskej polície Barbora Krajčovičová.


„Mestská polícia Bratislava dnes ráno zasahovala pri incidente na Námestí slobody. Hliadke mestskej polície sa okamžitým zásahom podarilo zabrániť eskalácii celej situácie a narušeniu verejného poriadku,“ priblížila hovorkyňa s tým, že incident má polícia zaznamenaný aj na odevných kamerách.

polícia
Zdroj: PZ SR/Oľano/Facebook
Domov
Zdieľať
Diskusia