Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
13. septembra 2023, 12:38
Čas čítania 0:34

Smerák, ktorý udrel Matoviča päsťou do tváre, sa chváli svojím útokom na Facebooku. Toto je za všetkých Slovákov, odkazuje

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

„Toto je odo mňa pre Matoviča za všetkých Slovákov, ktorým zničil život. Váš Richard Glück,“ odkazuje kandidát strany Smer.

Smerák Richard Glück, ktorý sa zapojil do potýčky medzi Robertom Kaliňákom a Igorom Matovičom, sa svojím útokom chváli na Facebooku. Vo virálnom videu vidieť, že počas incidentu Matoviča dvakrát udrel päsťou do tváre. 

Podľa informácií portálu tvnoviny.sk ide o 30-ročného právnika a štátneho radcu z Košíc, ktorý v nadchádzajúcich parlamentných voľbách kandiduje za stranu Smer z 53. miesta. Podľa dostupných informácií Glück v minulosti pracoval na Národnom inšpektoráte práce.

Glück na internete zverejnil časť videa, v ktorom sa napriahol a udrel šéfa strany OĽaNO. „Toto je odo mňa pre Matoviča za všetkých Slovákov, ktorým zničil život. Váš Richard Glück,“ napísal. Video na jeho profile už však pre verejnosť nie je dostupné.

Matovič počas incidentu kopol Kaliňáka do hrude, keď sa politik Smeru cez okno snažil dostať do interiéru auta. Spomínaný Glück Matovičovi za kopanec uštedril úder päsťou. Celý konflikt snímala kamera vnútri auta.

Toto video už na facebookovom profile kandidáta Smeru nie je dostupné.
Toto video už na facebookovom profile kandidáta Smeru nie je dostupné. Zdroj: Facebook/Richard Gluck
 
Domov
Zdieľať
Diskusia