Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
16. septembra 2023 o 9:54
Čas čítania 0:39

Zdravotník obvinený v prípade Sone vraj obťažoval praktikantky. Podľa jeho známeho bol nevrlým vorkoholikom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mesačne nezriedka pracoval až 300 hodín.

54-ročný záchranár, ktorý je obvinený zo znásilnenia študentky VŠMU, mal počas kariéry zdravotníka obťažovať praktikantky. Tie sa podľa TV Markíza na jeho správanie sťažovali, avšak bezvýsledne.

K iným odhaleniam od osôb blízkym bratislavskej záchranke patrí aj to, že obvinený muž mal byť agresívny a nevrlý k pacientom. Často si vraj brával aj nadčasy a nezriedka pracoval 300 hodín mesačne. Obvinený muž, ktorého identita je zatiaľ neznáma, má byť rozvedený otec dvoch detí. Počas víkendu a v pondelok mal podozrivý voľno, ktoré si v práci vyžiadal. V utorok opäť nastúpil do služby.

22-ročnú študentku bratislavskej VŠMU našli dobitú a intoxikovanú pred nemocnicou v Petržalke v pondelok po 26 hodinách pátrania. Obvineného zdravotníka v prípade zmiznutej študentky priviezli vo štvrtok v noci na stanicu vo Vajnoroch v putách a v bielom overale. 

Prípad študentky sleduje pozorne celá slovenská verejnosť a policajný prezident Štefan Hamran vyhlásil, že mu venujú mimoriadne veľkú pozornosť. Sústredenosť a intenzitu práce polície v prípade prirovnal k vyšetrovaniu vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.

Domov
Zdieľať
Diskusia