Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
18. septembra 2023, 19:05
Čas čítania 0:26

VIDEO: Jozefa Pročka v Lučenci napadli dvaja muži. Jeden naňho zaútočil vajíčkami, druhý ho údajne udrel päsťou do hlavy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K novému predvolebnému incidentu došlo v meste Lučenec.

Poslanca OĽaNO Jozefa Pročka v pondelok 18. septembra napadli dvaja muži. Jeden z nich naňho zaútočil vajíčkami, druhý neznámy muž údajne Pročka udrel do hlavy. K incidentu došlo počas živého vysielania, ktoré poslanec streamoval na sociálnej sieti.

Z videa možno pozorovať, ako k poslancovi pristúpil muž v tričku s nápisom Brat za brata a z blízkej vzdialenosti mu do hlavy hodil vajíčka. Pročko zároveň tvrdí, že ďalší muž ho napadol a zozadu udrel päsťou do hlavy. 

Pročko si celý incident nahrával a oboch mužov sa mu podarilo natočiť. Poslanec sa na konci videa zároveň kriticky vyjadril smerom k prítomným mestským policajtom, ktorí oboch mužov po incidente odmietli zadržať pre stret záujmov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia