Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
21. septembra 2023, 20:50
Čas čítania 0:26

Whatsapp prichádza s novinkou, na ktorú sme čakali roky. Poteší jednu skupinu používateľov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Cez aplikáciu TestFlight si používatelia môžu otestovať beta verziu Whatsappu pre iPad. Po novom bude možné hlavný účet synchronizovať až so štyrmi zariadeniami.

Obľúbená chatovacia aplikácia Whatsapp chystá veľkú novinku. Spoločnosť Meta, ktorej  aplikácia patrí, začala testovať kompatibilitu iPadu s whatsappovým účtom, informuje portál WABetaInfo.

Pripojenie k iPadu ponúka nová beta verzia, ktorú firma v rámci testovania sprístupnila aj verejnosti. Na to, aby používatelia cez Whatsapp posielali a prijímali správy, hlavný smartfón dokonca nemusí byť online.

K jednému účtu je možné súčasne pripojiť až štyri zariadenia. Správy a hovory sa budú po novom synchronizovať s primárnym telefónom účtu. Novinka je prístupná aj pre hlavné zariadenia s operačným systémom Android. 

Beta verziu si môžu stiahnuť všetci používatelia cez aplikáciu TestFlight. Dátum, odkedy bude Whatsapp oficiálne dostupný pre iPad aj v iStore, zatiaľ nie je známy. 

WhatsApp
Zdroj: Flickr/volně k užití
Domov
Zdieľať
Diskusia