Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
25. septembra 2023, 14:08
Čas čítania 0:30

Superlacný obchod Action otvorí novú predajňu v hlavnom meste. Títo obyvatelia sa môžu tešiť, už hľadá zamestnancov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Action otvorí v Bratislave už svoju tretiu predajňu.

Lacný obchodný reťazec Action otvára na Slovensku svoju ďalšiu prevádzku. Tentoraz sa môžu tešiť obyvatelia bratislavskej mestskej časti Lamač. V hlavnom meste už budú môcť zákazníci nakupovať až v troch predajniach, k obchodom na Zlatých pieskoch a v Petržalke pribudne nová prevádzka.

Spoločnosť momentálne hľadá do novej prevádzky zamestnancov. Na portáli Profesia.sk zverejnila inzerát, v ktorom zamestnancom ponúka nástupný plat 1 150 eur brutto a ďalšie zamestnanecké benefity. O prácu sa môžu uchádzať aj záujemcovia bez maturity. Jedinou podmienkou je ovládať slovenský jazyk na úrovni C2. 

Firma má odvážne plány, pretože do konca roka 2023 plánuje zdvojnásobiť počet predajní na našom trhu. V septembri plánuje Action otvoriť ďalšie dve pobočky na východe Slovenska v Prešovskom a Košickom kraji. V roku 2024 by už prevádzok malo byť vyše 20.

Action.com
Predajňa spoločnosti Action. Zdroj: Action.com
Domov
Zdieľať
Diskusia