Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
28. septembra 2023 o 17:59
Čas čítania 0:33

Tragédia v Čachticiach: Expolicajt zastrelenú mamičku potajomky nesledoval, dohady sa napokon nepotvrdili.

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rozsudok potvrdil Krajský súd v Trenčíne.

Bývalého policajta z Čachtíc, ktorý pri čistení zbrane zastrelil mladú mamičku, budú stíhať na slobode. Rozsudok potvrdil Krajský súd v Trenčíne a nevyhovel tak návrhu dozorujúceho prokurátora o vzatí do väzby, informujú tvnoviny.sk.

Expolicajt sa na súde obhajoval tým, že zbraň nepoužíval už dva roky. Počas prebíjania zbrane sa náboj zasekol a zbraň vystrelila. Nepotvrdili sa ani dohady, že obvinený mladú mamičku sledoval, pretože zbraň nemala žiadne sledovacie zariadenie. 

V nedeľu podvečer tragicky zomrela matka 3-ročného dieťaťa, ktorú zasiahol výstrel z vedľajšej ulice. K nešťastiu došlo počas toho, ako si v približne 200 metrov vzdialenom byte čistil svoju poľovnícku zbraň 48-ročný bývalý policajt.

Žena práve umývala riad, keď ju zablúdená guľka zasiahla. Zbraň má muž v legálnej držbe a náboj sa mu v nej pred čistením zasekol. Za tento skutok mu hrozí trest odňatia slobody na dva až päť rokov.

Čachtice
Zdroj: Reprofoto noviny.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia