Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
30. septembra 2023, 9:43
Čas čítania 0:28

Žiakovi v taške explodoval mobil. Výbuch bol taký silný, že batoh vymrštil do vzduchu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Učiteľ v triede si počas incidentu zachoval chladnú hlavu a okamžite evakuoval žiakov. V prípade požiaru bol pripravený zasiahnuť hasiacim prístrojom.

Jednému zo žiakov základnej školy v Suchowole na východe Poľska počas vyučovania v taške explodoval mobil. Výbuch bol taký silný, že batoh vymrštil do vzduchu a následne odhodil do vzdialenosti niekoľkých metrov. O prípade informovali miestni hasiči, píše portál tvn24.pl. Upozorňuje naň portál živé.sk.

Podľa slov hasičov v mobile vybuchla batéria, nikomu sa našťastie nič vážne nestalo. Učiteľ si počas incidentu zachoval chladnú hlavu a okamžite evakuoval žiakov. V prípade požiaru bol pripravený zasiahnuť hasiacim prístrojom. 

„Zásah hasičských jednotiek spočíval v zabezpečení miesta, odstránení zadymenia z miestnosti, kde došlo k požiaru, a zmeraní obsahu oxidu uhoľnatého,“ priblížili hasiči, ktorí zároveň dodali, že telefón počas výbuchu nebol pripojený v elektrickej zásuvke. Škodu vyčíslili približne na 1000 zlotých, v prepočte 215 eur.

výbuch, mobil, Poľsko
Zdroj: KM PSP Zamość
Domov
Zdieľať
Diskusia