Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
2. októbra 2023 o 9:35
Čas čítania 0:27

Malé lietadlo pri Senici padlo tesne vedľa rodinného domu. Polícia nehodu vyšetruje ako všeobecné ohrozenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nehoda si vyžiadala dve obete.

Polícia bude leteckú nehodu, ktorá sa stala včera v meste Senica, vyšetrovať ako prečin všeobecného ohrozenia. Na mieste zasahujú okrem policajtov aj vyšetrovatelia Leteckého úradu Ministerstva dopravy SR.

„Leteckú nehodu, ktorá sa stala včera v meste Senica, časť Čáčov pri mlyne, si na mieste udalosti prevzal senický vyšetrovateľ. Podľa svedkov udalosti malo jednomotorové lietadlo OM-MIR, typ WT9 Dynamic, preletieť ponad obývané domy a vzápätí sa z nezistených príčin zrútiť v tesnej blízkosti oplotenia jedného z domov,“ píšu policajti na Facebooku.

V senickej mestskej časti Čáčov spadlo v nedeľu podvečer malé lietadlo. Pri nehode na mieste zahynuli 52-ročný muž a 19-ročný mladík. Podľa portálu tvnoviny.sk lietadlo predvádzalo akrobatické manévre, pri ktorých pilot stratil kontrolu nad lietadlom.

Domov
Zdieľať
Diskusia