Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
2. októbra 2023 o 13:15
Čas čítania 0:26

Slovenského psa za volantom si všimla britská BBC. Bizarný prípad rozosmial tisícky ľudí, fotka sa dostala do celého sveta

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pes za volantom vzbudil rozruch v zahraničí.

Slovenská polícia minulý týždeň na sociálnej sieti informovala o bizarnom prípade porušenia zákona. Za volantom auta sedel pes, ktorého odfotil radar. Túto úsmevnú správu od slovenskej polície teraz prevzala aj britská televízia BBC.

„Majiteľ auta trval na tom, že jeho domáci miláčik – hnedý poľovnícky pes – mu zrazu skočil do lona. Policajti v obci Šterusy severovýchodne od hlavného mesta Bratislava však uviedli, že zábery ukazujú, že to tak nebolo, keďže v aute nedošlo k žiadnemu náhlemu pohybu,“ píše britská televízia.

Bizarný prípad polícia vyriešila pokutou. Polícia však vodičov upozornila na to, aby dbali na bezpečnosť celej posádky auta. „Aj malé zviera vás môže počas jazdy ohroziť na živote a zdraví,“ napísali.

bbc
Zdroj: BBC
Domov
Zdieľať
Diskusia