Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
29. septembra 2023 o 12:19
Čas čítania 0:33

Trnavskí policajti odfotili radarom psa za volantom. Neverili vlastným očiam, šofér mal bizarnú výhovorku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodič tvrdí, že pes mu počas jazdy skočil na kolená. Incident zdokumentoval policajný radar.

Polícia Slovenskej republiky informovala na sociálnej sieti o bizarnom prípade porušenia zákona. Za volantom auta sedel pes, ktorého odfotil radar. 

„Miesto fotky vodiča sa do kamery krásne usmieval hnedý poľovnícky pes, ktorý poslušne sedel za volantom Škodovky a vykúkal cez predné sklo nádejné mladé srnečky,“ uvádza polícia v príspevku.

Za bizarným prípadom stojí nezodpovedný vodič, ktorého policajná hliadka zastavila v obci Šterusy za prekročenie rýchlosti. „Policajtom 31-ročný muž z okr. Piešťany tvrdil, že havino mu zrazu preskočil na jeho kolená. Prehratý záznam však náhly pohyb v aute nezaznamenal. Senickí policajti mu za porušenie dopravných predpisov uložili na mieste blokovú pokutu,“ vysvetľujú policajti.

Polícia apeluje na vodičov, aby dbali na bezpečnosť celej posádky auta. „Aj malé zviera vás môže počas jazdy ohroziť na živote a zdraví. Aby k tomu nedošlo, existuje celý rad ochranných systémov, ktoré by majitelia zvierat mali rozhodne využiť,“ informujú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia