Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
5. októbra 2023, 10:44
Čas čítania 0:39

Arpád Soltész sa definitívne odsťahoval zo Slovenska. Tvrdí, že väčšina slovenských voličov sú chorobou krajiny

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Arpád Soltész v pondelok 2. októbra definitívne odišiel zo Slovenska.

Novinár a autor bestsellerov Sviňa a Mäso Arpád Soltész na svojom Facebooku oznámil, že sa po výsledku volieb odsťahoval zo Slovenska. Myslí si, že slovenskí voliči sú nepoučiteľní, a on nevidí dôvod, prečo by ich mal presviedčať o opaku. 

„Vladimír Mečiar, Robert Fico ani Igor Matovič, jediní ľudia, ktorí kedy vyhrali slovenské voľby, nie sú chorobou Slovenska, sú iba jej negustióznym symptómom. Chorobou je tých zhruba 75 percent slovenského elektorátu, ktorý opäť volil rôzne odtiene hnedej, plus ten ťažko odhadnuteľný podiel voličov liberálnej demokracie, ktorí sú ochotní jej hodnoty do nejakej miery tolerovať výmenou za západný blahobyt, ale inak im skôr prekážajú,“ napísal v statuse. 

Populárny piatkový podcast bude pokračovať

Soltész ubezpečil fanúšikov svojho podcastu, že ho bude vyrábať cez telemost. „Celkom určite budem mať aj naďalej názor na slovenskú politiku, a kým oň bude záujem, občas sa oň podelím. Rád by som sa ale viac venoval písaniu románov, a aby mi mozog dočista nezhrdzavel, trochu ho prevetrám pri nových činnostiach, ako trebárs písanie scenárov,“ dodal.

Domov
Zdieľať
Diskusia