Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
8. októbra 2023, 18:17
Čas čítania 0:39

Polícia pátra po nezvestnej matke dvoch detí. Ak si ju videl, ihneď volaj 158

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Poslednú stopu zachytila polícia v kukuričnom poli medzi Šaľou a Nitrou.

Juh Slovenska už dlhé hodiny pátra po 42-ročnej Denise, matke dvoch detí, ktorá pochádza z Hornej Kráľovej. Záchranný systém Slovensko spolu s rodinou nezvestnej žiadajú verejnosť o pomoc, píšu tvnoviny.sk.  

Nezvestnú naposledy videli v sobotu večer, pričom jej auto bolo nájdené po pol noci v obci Trnovec nad Váhom. V súčasnosti polícia pátra spolu so psovodmi v okolí Šale a Nitry, poslednú stopu zachytili v kukuričnom poli medzi spomenutými mestami. 

„Práve prebieha pátracia akcia, ktorá sa začala v nedeľu približne o tretej hodine nadránom. Nezvestná volala naposledy manželovi. Polícia našla jej vozidlo. Na chvíľu sa nám ju podarilo lokalizovať, no začala utekať a momentálne sa prehľadáva ďalšie širšie okolie v okolí Trnovca nad Váhom. List na rozlúčku sa zatiaľ nenašiel,“ povedal pre tvnoviny.sk šéf pátracieho tímu Milan Uhrič. Na mieste podľa informácií pomáhajú aj dobrovoľníci.

Nezvestná matka dvoch detí, Denisa.
Nezvestná matka dvoch detí, Denisa. Zdroj: Facebook/ZÁCHRANNÝ SYSTÉM SLOVENSKO-PÁTRANIE PO OSOBÁCH
❗ Ak uvidíš hľadanú osobu, záchranári prosia, aby si ihneď volal políciu na čísle 158 a následne aj Záchranný Systém Slovensko – Pátranie po osobách na čísle +421 948 11 22 33.
Domov
Zdieľať
Diskusia