Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
10. októbra 2023, 17:17
Čas čítania 0:29

Ľudia uverili hoaxu, že v Bratislave prespáva matka s bábätkom na ulici. Polícia prípad preverila, mal jasné vysvetlenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ľudia v komentároch obviňovali vládu aj Ukrajincov.

Na sociálnych sieťach sa šírila fotografia „ženy s kočíkom“, ktorá údajne spolu s bábätkom prespávala na ulici v Bratislave. Správa zaujala množstvo ľudí na sociálnych sieťach, kde mnohí neskrývali svoje zhrozenie a pobúrenie. 

„Ukrajinci majú všetko, slovenská mamička musí spať na lavičke aj s bábätkom,“ napísal anonymný účet k príspevku. Niekoľko zhrozených mamičiek diskutovalo pod príspevkom v súkromnej skupine na Facebooku. Polícii sa prípad nezdal, a tak sa ho rozhodla preveriť.

„Zhrozené mamičky v skupine diskutovali o tom, ako sa jedna z nich ocitla v Bratislave na ulici aj so svojím potomkom v kočíku. Je to pravda? Nie je. Polícia SR – Bratislavský kraj zistila, že ide o bezdomovca, ktorý používa kočík na uskladnenie a prenos svojich vecí. Senzácii nastal koniec,“ informovala polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia