Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
14. októbra 2023, 8:41
Čas čítania 0:36

Vrah v Žiline vyšiel z dodávky a dobodal 64-ročného muža. Mŕtve telo našli na sídlisku medzi autami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícii sa krátko nato podarilo chytiť podozrivého z vraždy.

Na žilinskom sídlisku Hliny v piatok večer zasahovala polícia. Na Gabajovej ulici totiž našli nehybné telo 64-ročného muža bez známok života. V oblasti hlavy a krku mal rozsiahle zranenia, informujú muži zákona na Facebooku.

Podľa portálu tvnoviny.sk sa telo muža nachádzalo medzi autami a bolo dobodané. „Podľa tvrdení svedkov v piatok pred 19.00 h zastala pred napadnutým mužom biela dodávka, z ktorej vystúpil chlap. Obeť najskôr udieral päsťami a napokon jej uštedril niekoľko bodnutí nožom,“ informuje portál s tým, že vrah po dobodaní opäť nasadol do dodávky a ušiel.

Na miesto boli okamžite vyslané všetky zložky Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. Napokon sa im v krátkom čase po intenzívnom pátraní podarilo zadržať podozrivú osobu a aktuálne celý prípad vyšetrujú.

„Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Bližšie informácie k prípadu poskytneme, keď nám to procesná situácia vo vyšetrovaní dovolí,“ napísala polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia