Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
15. októbra 2023 o 12:40
Čas čítania 0:33

VIDEO: Živá žaba v balenom šaláte z poľského Lidla. Ľudia ostali z videa šokovaní

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Lidl sa podľa slov ženy za vzniknutú situáciu ospravedlnil a sľúbil, že preverí, ako k nej mohlo dôjsť.

Keď si zákazníčka poľského Lidla kupovala balený šalát, zrejme netušila, čo sa v ňom ukrýva. Zistila to až neskôr, keď si všimla, že plastový obal začal „poskakovať“. Ukázalo sa, že medzi šalátovými listami sa nachádza živá žaba. Správu priniesol poľský spravodajský portál Gazeta Wrocławska.

Video, ktoré žena zverejnila na Instagrame, sa okamžite stalo virálnym. Lidl sa podľa jej slov za vzniknutú situáciu ospravedlnil a sľúbil, že preverí, ako k nej mohlo dôjsť. Žabu vraj vypustila na svojej záhrade.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zwyczajna Magdalena (@zwyczajna_magdalena)

Ľudia ostali z videa šokovaní a znechutení. Niektorí reagovali s humorom: „Aspoň máš záruku, že je ten šalát čerstvý.“ Iní Poľku kritizovali: „Namiesto kamerovania by si ju radšej mala rýchlo vypustiť do prírody!“

Nie je to prvýkrát, čo si zákazník diskontného supermarketu našiel v potravine „nepozvaného hosťa“. V minulosti sa objavilo niekoľko prípadov, keď v banánoch z Lidla našli pavúka vo veľkosti ruky.

Domov
Zdieľať
Diskusia